Voor de agenda

(kijk voor nadere details in de Agenda)

08-09-2018 - Open monumentendag (kerk open, toren beklimmen vanaf 12 jr.)

29/30-09-18 - Gemeenteweekend opening winterwerk

24-10-2018 - Hervormingsdienst (Ds. P. den Ouden)

19-12-2018 - Kerstzangdienst

Nieuwe nieuwsbrief en gebedsupdate Heleen van den Berg.

Oproep

De beschrijving van de geschiedenis van de Hervormde Gemeente van Streefkerk (1574 - 2004) vordert gestaag. Niet dat er binnen enkele weken een boek op de planken ligt, maar toch... Al schrijvend komt telkens de gedachte aan beeldmateriaal op. Wat is er nog "onder de mensen" dat een boek zou kunnen verfraaien? Plaatjes zeggen vaak meer dan woorden. Daarom een dringende oproep: Hebt u foto's of ander (beeld)materiaal dat betrekking heeft op kerkelijke activiteiten, neem dan a.u.b contact met me op. Onderwerpen? Clubs, verenigingen (ook groepsfoto's, liefst met de namen er bij v.l.n.r.), portretfoto's van mensen die een belangrijke (of voor het oog minder belangrijke) rol in de gemeente vervuld hebben, restauraties van de kerk, ingebruikneming van het verenigingsgebouw (Kostverloren en Molenakker), vroegere zendingsdagen (Nimboran), enz., enz. En verhalen, die wil ik ook graag horen. Enkele gemeenteleden hebben me al geholpen, waarvoor hartelijk dank! En hebt u zelf niets maar weet u anderen die mogelijk wel iets hebben, tip hen of mij dan. Wie weet... Het gaat om de periode tot 2004.

Benieuwd naar uw reacties.

Arie van Werkhoven.

En God zei: Laat de aarde groen doen opkomen, zaaddragend gewas, vruchtbomen, die naar hun soort vrucht dragen, waarin hun zaad is op de aarde! En het was zo.