Voor de agenda

(kijk voor nadere details in de Agenda)

13-10-2018 - Open Jeugdwerk

24-10-2018 - Hervormingsdienst (Ds. P. den Ouden)

27-10-2018 - Spullen ophalen rommelmarkt 2019

10-11-2018 - Najaarsevent GZB

14-11-2018 - Gemeenteavond over homoseksualiteit en hertrouwen na echtscheiding?

22-11-2018 - Bijeenkomst voor ouders en opvoeders (Omgaan met emoties bij je kind en bij jezelf)

19-12-2018 - Kerstzangdienst

13-04-2019 - Rommelmarkt

Nieuwe blog van Heleen van den Berg: 'De zwarte dag'.

Oproep

De beschrijving van de geschiedenis van de Hervormde Gemeente van Streefkerk (1574 - 2004) vordert gestaag. Niet dat er binnen enkele weken een boek op de planken ligt, maar toch... Al schrijvend komt telkens de gedachte aan beeldmateriaal op. Wat is er nog "onder de mensen" dat een boek zou kunnen verfraaien? Plaatjes zeggen vaak meer dan woorden. Daarom een dringende oproep: Hebt u foto's of ander (beeld)materiaal dat betrekking heeft op kerkelijke activiteiten, neem dan a.u.b contact met me op. Onderwerpen? Clubs, verenigingen (ook groepsfoto's, liefst met de namen er bij v.l.n.r.), portretfoto's van mensen die een belangrijke (of voor het oog minder belangrijke) rol in de gemeente vervuld hebben, restauraties van de kerk, ingebruikneming van het verenigingsgebouw (Kostverloren en Molenakker), vroegere zendingsdagen (Nimboran), enz., enz. En verhalen, die wil ik ook graag horen. Enkele gemeenteleden hebben me al geholpen, waarvoor hartelijk dank! En hebt u zelf niets maar weet u anderen die mogelijk wel iets hebben, tip hen of mij dan. Wie weet... Het gaat om de periode tot 2004.

Benieuwd naar uw reacties.

Arie van Werkhoven.

Ook in de herfst des levens zal ons hart, bij smart of ongeval niet vrucht'loos op U bouwen.