Tentweek

Jaarlijks wordt in de meivakantie een Tentweek gehouden op het grasveld bij De Bongerd. De foto's van de Tentweek in de fotogalerij geven een goed beeld van de activiteiten gedurende zo'n week. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden waaraan kerkelijk meelevende én niet kerkelijk meelevende mensen uit Streefkerk (kunnen) meedoen. Vaste onderdelen zijn de kinderclub, de poppenkast, een survival, een vossenjacht, een vrouwenochtend en een ouderenmiddag. De jongeren kunnen de hele dag voetballen in de pannakooi naast de tent en iedere dag is er een avondsluiting. In 2014 was de Tentweek van 29 april t/m 2 mei. Bekijk het programma en het filmpje dat van deze tentweek is gemaakt en ook de foto's die op deze website zijn geplaatst.

Ook in 2015 zal van 28 april t/m 1 mei weer een Tentweek worden gehouden.

En God zei: Laat de aarde groen doen opkomen, zaaddragend gewas, vruchtbomen, die naar hun soort vrucht dragen, waarin hun zaad is op de aarde! En het was zo.