Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Streefkerk. Blader rustig de pagina's door, voor het eerst of misschien als vaste bezoeker. Steeds meer mensen weten onze website te vinden. Ze lezen het laatste nieuws, beluisteren een preek, linken door om de Bijbel te lezen, raadplegen de agenda of zijn benieuwd naar het citaat van de week. De foto's zijn ook altijd erg in trek.

Help ons de website actueel te houden door activiteiten, mutaties en onjuistheden te melden bij de webcommissie.

Citaat van de week

Een juist zicht op God, mens en wereld ontstaat slechts in de lofprijzing, dat wil zeggen, in een houding van het schepsel tegenover de Schepper. In de lofprijzing erkennen mensen immers hun afhankelijkheid van God en eren ze Hem als de bron van alle goeds.

Maarten Luther, geciteerd in Herman Paul: De slag om het hart - Over secularisatie van verlangen

Het is beter tot de HEERE de toevlucht te nemen dan op de mensen te vertrouwen. (Ps. 118 : 8)